Engleski Njemački
 
 
Osvježite izgled vašeg lica i pomladiti pripreme vrhunskog kvaliteta, sa sigurnim tretmane.
   
 

PRP tretman

PRP – REJUVENACIJA KOŽE FAKTORIMA RASTA IZ PLAZME je tretman koji  koristi potencijal sopstvenog organizma u cilju poboljšanja teksture i tonusa kože. Vidno ublažava bore i tragove na koži poput ožiljaka od akni, te predstavlja pravo rješenje za idealan beauty režim u cilju popravke ukupnog stanja kože.

 

Kako se izvodi PRP tretman?

Krv se sterilnim, unaprijed pripremljenim setom vadi u epruvete. Ni u jednom trenutku krv ne dolazi u kontakt sa vazduhom iz spoljašnje sredine tako da je onemogućena bilo kakva kontaminacija uzorka. Centrifugiranjem se plazma odvaja od krvnih elemenata – ona se jedina uzima za tretman podmlađivanja. Dio ovako dobijene plazme se uzima za podmlađivanje kože određene regije, a dio za spravljanje filera kojim se popunjavaju duboke, urezane bore. Proces ubrizgavanja traje 8-15 minuta u zavisnosti od regije.

Koje probleme možemo rješavati podmlađivanjem plazmom?

• Opuštenu, izboranu, ožiljcima narušenu teksturu kože lica, vrata i dekoltea.
• Nakon laserskih tretmana, hemijskih pilinga ili drugih agresivnih tretmana, PRP se primjenjuje kao maska koja se stavlja na lice radi brže regeneracije.
• Kod opadanja kose, plazma se finim tankim iglicama ubacuje u vlasište što za rezultat ima ponovni rast kose koja postaje jača i punija.

Zašto baš PRP?
Starenjem koža gubi sposobnost zadržavanja vlage, sinteze hijaluronske kiseline i što je najvažnije, obnove kolagenih vlakana. Stoga PRP predstavlja najprirodnije rješenje za obnovu svih struktura kože jer stimulacijom resinteze kolagena I pojačavanjem protoka krvi u tretiranim zonama za rezultat daje obnovljenu, jedriju I blistaviju kožu.


Koji su rizici tretmana?
Imajući u vidu autologu prirodu PRP tretmana (koristi se sopstveno tkivo) ne postoji rizik od bilo kakve imunološke ili alergijske reakcije kao ni od prenošenja bolesti putem krvi.

Generalno, procedure sa PRP-om nisu bolne i pacijent se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Kompletna procedura ne zahtjeva više od 30. minutne posjete ljekaru eliminišući potrebu za radikalnim hirurškim zahvatima.

 

 

 

Design by Alfa Plus Doboj. All rights reserved. Coprithing 2013.